Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bubbleevents.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293
BubbleEvents er en dansk virksomhed med baser i odense og aarhus

Hvem er

BubbleEvents?

BubbleEvents er en dansk virksomhed med baser i Odense og Aarhus, som tilbyder underholdende arrangementer til både private og virksomheder i hele Danmark. Vi er specialiserede i at sammensætte det perfekte event til enhver lejlighed. Vores topmotiverede instruktører er klar til at give jer et uforglemmeligt event, hvad enten det drejer sig om en fødselsdag, polterabend eller noget helt tredje. Vi har mere end 5 års erfaring med at planlægge og udføre større, skræddersyede events til f.eks. teambuilding, firmafester, blå mandage og meget mere.

//bubbleevents.dk/wp-content/uploads/2018/07/Bumperballs_om_os-e1531948159276.png

SERVICE

Hos BubbleEvents går vi ikke på kompromis med kvaliteten på vores service eller produkter. BubbleEvents sætter altid kunden i centrum og vægter service meget højt. Derfor har alle vores instruktører gennemført et kursus, som er med til at sikre den bedste event, der imødekommer jeres behov og ønsker. Vi sikrer jer en grundig instruktion og vejledning i vores udstyr, så jeres sikkerhed og tryghed er i centrum.

DIN EVENT, VORES ANSVAR

Vi har stort fokus på vores motto: "Din event, vores ansvar". Vi bestræber os på at give jer det bedste arrangement, hvor vi sørger for alt det praktiske, og jeres opgave er blot at møde op. BubbleEvents sætter stor vægt på at overholde jeres tidsplan. Instruktøreren står altid parat med alt udstyr på lokationen og er klar til at tage imod jer til den aftalte tid

KVALITET

BubbleEvents' produkter lever op til alle EU-direktionens sikkerhedskrav. Alle vores produkter er af dansk design og CE-certificerede. Produkterne er produceret i materialet Thermo-plastic (TPU), som er slidstærk plastik uden Ftalat, hvilket er med til at sikre, at vores produkter er miljøvenlige.