Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bubbleevents.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293
Hvad er Waterballs - bubbleevents

Waterballs

Waterballs er store oppustelig bolde der er produceret i thermoplastik (TPU) som er en blød og slidstærk materiale. Boldende er 100% vandtætte. Vi har to forskellige waterballs størrelser, en lille der kan rumme 1.pers. og en stor der kan rumme 2-3 pers.

Bumperballs_bumperfodbold

Hvordan foregår det?

I denne sjove vandaktivitet kommer du ind i en oppustelig waterball, som bliver pustet op, forseglet og derefter skubbet ud i vandet af instruktøren. Når man først er i vandet, så kan man slå sig løs. Her har du muligheden for at udfordre dine venner, om hvem der kan løbe længst, lave de sjoveste tricks eller hvad I nu kan finde på.

Hvor kan man gøre det henne?

BubbleEvents har 10 forskellige waterballs lokationer fordelt på jylland og fyn, som I kan komme ud til. Ellers kan vi komme ud til jer, hvis I kender til et passende område. KRAV: Afstanden fra vand til laveste kant må maksimalt være 70 cm. Den ideelle lokation må have en badebro.

Hvem kan være med?

ALLE! Waterballs er et kæmpe hit både for drenge og piger, børn såvel som voksne.

Er det farligt?

NEJ! En waterball kan holde til 270 kg, der tumler rundt indeni. Alle bolde er bundet godt fast med lange reb, som giver jer rig mulighed for at slå jer løs. Boldene er 100% vandtætte og lavet i den stærkeste form for plastik.