Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bubbleevents.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293
Bumperballs | forbedret modeller | Øget sikkerhed og tryghed | Sjov for alle

BUMPERBALLS

Bumperballs gør det muligt at lave tricks på en fodboldbane, der førhen var umulige – og ulovlige! Nu kan du frit springe på hovedet, flippe rundt og lande på benene, bumpe ind i modspillere og tackle uden at få rødt kort. Bumperballs er vanvittig sjovt og henvender sig til mænd og kvinder i alle aldersgrupper.

Bumperballs_Bumper_balls

Hvem kan være med?

Bumperballs er en perfekt aktivitet for både piger og drenge, unge og gamle! Alle kan have det sjovt uanset om man er god til fodbold eller ej.

Er det farligt?

NEJ! Bumperballs er overhovedet ikke farlige. Du er beskyttet af 6 store luftlommer, så lige meget hvordan du bliver tacklet kan du umuligt slå dig! Boldene er testet og godkendt under EU-standarder!

Hvordan foregår det?

Du får den oppustede Bumperball over hovedet, hvorefter du kun har dine ben fri (OG FRIE LUFTVEJE).
 Du er nu helt beskyttet, og kan løbe rundt og spille fodbold, samtidig med at du vælter alle dine modspillere. Mange vælger eksempelvis at spille fodbold, bryde mod hinanden eller en kombination af begge dele. Du kan også springe på hovedet eller flippe rundt - kun fantasien sætter grænser!

Hvor kan man spille Bumpers?

BubbleEvents har 20 lokationer fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland som i kan komme ud til. Skal vi komme til jer? Så kræver det at vi kan sætte op på en græsareal der minimum er på 10x10 Meter.