Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bubbleevents.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293
Bumperballs Hitter! Klik her og læs mere om Danmarks sjoveste aktiviteter!

Hvad er bumperballs?

Bumperballs er fodbold i en ny dimension. Bumperball er en stor bold med 6 luftlommer, der fungerer som én stor airbag, så man er beskyttet under aktiviteten.

//bubbleevents.dk/wp-content/uploads/2018/09/Om-bumper-balls.jpg
Læs mere

Hvad er waterballs?

Waterballs er store oppustelig bolde der er produceret i thermoplastik (TPU) som er en blød og slidstærk materiale. Boldende er 100% vandtætte.

//bubbleevents.dk/wp-content/uploads/2018/09/water.jpg
Læs mere

Kan i komme ud til os?

Ja det kan vi. Har i en park, fodboldbane eller en større græsareal i nærheden så kommer vi gerne derud med bumperballs. For waterballs skal der være en sø med passende nedgang til vandet. ring til os og høre om jeres sø er passende.

Hvordan booker jeg?

Du kan booke online via vores formular når du vælger event. ellers kan du ringe eller skrive en mail til os og vi vil hjælpe dig med at booke det rette arrangement.

Skal man have noget specielt tøj på?

I bestemmer selv. Man kan spille med alt slags tøj, dog er det aktive aktiviteter og vil være idealt hvis man har sportstøj på.

Hvordan foregår betaling?

Betaling foregår på selve arrangement dagen. Her kan du betale med mobilepay eller kontant. For virksomhed sendes der faktura.

Kan arrangement dato og tid ændres?

ja, så frem ønskede dato og tid er ledig. Læs også vores betingelser.